Tak fordi du besøger LACARLA.

LACARLA har desværre måttet lukke af helbredsmæssige årsager.

Tak til alle søde og trofaste kunder igennem årene.

Kærvænget 3, st.
8800 Viborg

FRAGTPRISER
Alle vores pakker sender vi med GLS eller Post Danmark. Hvis du handler for kr. 999 eller mere, så betaler LACARLA forsendelsen og det bliver altså gratis for dig. Handler du for under kr. 999, så koster fragten kr. 49 uanset pakkens størrelse - eksklusiv Færøerne og Grønland og øvrige lande.

Forsendelse til Færøerne, Grønland og udlandet ivørigt koster i øjeblikket kr. 279,-ALT HVAD DU BEHØVER AT VIDE OM AT HANDLE HOS LACARLA
Her finder du alle oplysninger om at handle hos LACARLA, og du finder desuden de salgs- og leveringsbetingelser, der er gældende for alle leverancer fra LACARLA.


Det er nemt og enkelt at handle via Internettet, og du kan læse om alle faser af købet. Handelsbetingelserne er nærmere beskrevet under punkterne:

- Generelt om køb hos LACARLA
- Betaling
- Levering
- Fortrydelsesret og bytteservice
- Reklamationsret
- Persondatapolitik
- Dine personlige oplysninger


Du kan naturligvis altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til varer eller køb på nettet. Du kan enten ringe til os på telefon +45 6013 2390, eller du kan kontakte os via email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Uanset hvor på webshoppen du befinder dig, kan du altid se vores adresse og oplysninger nederst på siden.

 

GENERELT OM AT KØBE HOS LACARLA

Det er nemt og enkelt at købe på Internettet, og du bliver guidet igennem alle faser af købet. Alle aftaler indgås på dansk, og du kan frit handle uden login eller registrering, og du skal først opgive navn og adresse, når købet afsluttes.


Alle priser på websitet er angivet i danske kroner inkl. moms og andre afgifter. Priserne er ekskl. levering. 

Vi accepterer følgende kort, som du kan betale i Online Shoppen med:
Dankort og Visadankort samt Forbrugsforeningskort. Desuden kan du via PayPal betale med alle typer kort. Se beskrivelse af PayPal længere nede. Du er også velkommen til at handle og så betale via bankoverførsel.


Når du bestiller varer via vor website, skal du være opmærksom på vilkårene i afsnittene nedenfor.


BETALING

Hos LACARLA kan du betale via bankoverførsel. OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen, med Dankort og Visa-dankort, med Forbrugsforeningskort samt du kan betale via PayPal, som giver dig mulighed for at benytte flere kreditkort.

Følgende kreditkort kan benyttes: Dankort og Visa-dankort

Vælger du PayPal, så kan du via PayPal betale med følgende kort derudover: MasterCard og AmericanExpress.
PayPal fører dig hele vejen igennem købet. Du skal have en PayPal konto for at betale via PayPal. En sådan konto oprettes meget let.

Vælger du at betale med Dankort eller Visa-Dankort, skal du indtaste kortnummer, udløbsdato samt kontrolcifre, som er den 3-cifrede talkode, som findes i eller omkring underskriftsfeltet bag på kortet. Bemærk venligst, at det ikke er PIN-koden, der skal indtastes.


Betales med kreditkort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.


Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken LACARLA eller andre har mulighed for at læse dine data.


Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra LACARLA. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.BANKOVERFØRSEL
Du kan selv betale via netbank, eller du kan vælge at banken overfører beløbet for dig. Du skal allerførst køre hele købet igennem, og så vælger du bankoverførsel. Når du så modtager din bekræftelse for købet (modtages på din e-mail adresse), så skal du bruge fakturanummeret og beløbet så du kan overføre pengene til os.


Det er vigtigt, at du altid får skrevet følgende på overførslen: Dit navn, din adresse samt fakturanummer.


Når du har overført beløbet, så sender du os en e-mail og skriver i denne igen dit fakturanummer, dit navn og din adresse samt skriver hvilket beløb du har overført, og datoen. Så kan vi nemlig hurtigt få sendt dine varer til dig.


Beløbet overføres til vores konto i Vestjysk Bank:

Reg. nr.: 7270

Konto nr.: 0002066506


Husk: Navn og fakturanummer på din overførsel. Og husk mailen til os (se ovenfor).


LEVERING

Hvis du handler for kr. 999 eller mere, så er forsendelse gratis. Hvis du handler for under kr. 999 så koster forsendelsen kr. 49, uanset pakken størrelse - eksklusiv Færøerne og Grønland.

Forsendelse til Færøerne, Grønland og udlandet ivørigt koster i øjeblikket kr. 279,-

Leveringstiden er typisk fra dag til dag. I enkelte tilfælde kan leveringstiden være op til 3 hverdage. Handler du lige op til en helligdag eller weekend, så kan der igen løbe ekstra leveringstid på.

Din pakke leveres typisk til en pakkeshop og du modtager besked om hvilken (enten mail eller sms - eller begge). Vi arbejder på at få integreret i systemet, så du selv kan vælge pakkeshop - det kan du dog ikke indtil videre. 

LACARLA kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS, PostDanmark eller øvrige postleverandører, som vi benytter os af. Der tages endvidere forbehold for udsolgte varer, leveringssvigt, udskudt leveringstid hos LARACLA's leverandøre samt force majeure.

Bestillinger der afgives lørdage, søndage og helligdage sendes på den første efterfølgende hverdag.FORTRYDELSESRET OG BYTTESERVICE

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler hos LACARLA, undtagen hvis du bestiller produkter, som vi fremstiller specifikt og individuelt til dig. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.


Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur og for at få en ny vare tilsendt. I sådanne tilfælde vil det koste kr. 49,- at få en ny vare tilsendt.


Har du fortrudt et køb, eller ønsker du at bytte, så skal du skal du sende din vare - sammen med vores standardfortrydelsesformular (som du finder allernederst i dette afsnit om forretningsbetingelser). Du sender pakken og formularen til:


LACARLA
Kærvænget 3, st.
8800 Viborg

 

Det er vigtigt, at du sender din faktura samt kvittering for betaling med (eller skriver om du har betalt med kort, eller via netbank). Du kan også fortryde ved at nægte modtagelse af varen, når Postdanmark eller andre afleverer den. Du er selv ansvarlig for at sikre du sender til den rette adresse.

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres typisk ved kreditering af betalingstransaktionen, eller overførsel til din bankkonto - når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. Det er ikke et krav, det er dog en fordel og det fremmer vores ekspedition betydeligt, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance m.v. 


Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav.

Ved køb af produkter hos os er den intakte originale emballage - samt prismærker og anden markering - altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt, ligesom prismærker ikke må være fjernet.


REKLAMATIONSRET OG KLAGERET

Når du handler hos LACARLA, har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd.


Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis der er tale om en berettiget reklamation, så betaler vi også portoen for sende dig den nye varer du eventuelt måtte ønske dig. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

 

LACARLA
Kærvænget 3, st.
8800 Viborg

 

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som er vores indgående email og går lige til rette person. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk  Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl udenfor Danmark. Du finder klageportalen her:  http://ec.europa.eu/consumers/odr/.DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 

Navn
Adresse
Mobiltelefonnummer
E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos LACARLA og opbevares i 5 år iht. krav fra bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.


Når der indsamles personoplysninger via vor website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Kun ansatte hos LACARLA har adgang til de oplysninger, som registres om dig.


- Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

- Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

- Oplysninger afgivet til LACARLA videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen
personfølsomme oplysninger.


Som registreret hos LACARLA har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til LACARLA via e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


Der tages forbehold for tastefejl, prisfejl, tekniske fejl på webshoppen og udsolgte varer, leveringsvigt, udskudt leveringstid hos vores leverandører, force majeure, samt forsinkelser, som LACARLA ikke kan kontrollere og LACARLA kan derfor ikke gøres erstatningsansvarlig for disse.


RABATKODER
Er du medlem af vores kundeklub (du kan tilmelde dig på forsiden af www.lacarla.dk) så vil du kunne modtage rabatkoder som er helt specielle for kundeklubben, eller for dig der er medlem på vores Facebook-side. For disse rabatter - som typisk er FØR-UDSALG - skal du vide, at rabatkoder typisk ikke er gældende for allerede nedsatte varer samt at disse FØR-UDSALG rabatter ikke kan kombineres med andre rabatter eller rabatkoder du eventuelt har, og ej heller kan kombineres med rabatkort som eksempelvis Forbrugsforeningskort og lignende. I disse tilfælde vil de blive slettet på din ordre, og du vil blive kontaktet af os på mail. I de tilfælde, at en rabatkode KAN kombineres med andre rabatter eller med rabatkort som Forbrugsforeningskort - da vil det stå tydeligt i den mail eller nyhedsbrev du modtager omkring rabatkoden. Er du i tvivl, så kan du altid ringe og spørge os på telefon 6013 2390 eller sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

 

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
LACARLA
Kærvænget 3, st.
8800 Viborg
Tlf: 60132390
E-mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

 

________________________________________________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: ______________________________          Modtaget den:  _______________________________

 

 

Forbrugerens navn: 

____________________________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens adresse:

____________________________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

____________________________________________________________________________________

 

 

Dato:  __________________________