Tak fordi du besøger LACARLA.

LACARLA har desværre måttet lukke af helbredsmæssige årsager.

Tak til alle søde og trofaste kunder igennem årene.


Warning: getimagesize(/var/www/lacarla.dk/public_html/components/com_redshop/assets/images/product/1320312073_rdsort.JPG) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/lacarla.dk/public_html/administrator/components/com_redshop/helpers/images.php on line 113
E-senz - TILBUD - smuk i sort og rød

E-senz - TILBUD - smuk i sort og rød

Du skal logge ind for at skrive anmeldelse

Beskrivelse

Skøn tunika kjole fra E-senz i farverne sort, grå og rød, nu på udsalg!

 

Kjolen er smuk og enkel og alligevel har E-senz formået, at få masser af detaljer flettet ind. Foran på kjolen er der sammensat tre typer stof - helt sort, gråmeleret og mønstret stof i samme farver og med rødt. Super smukt sammensat!

 

Bagpå kjolen er ryggen helt sort, og forneden er påsat samme mønstrede stof i sort/grå og rød. En flot kjole der er let at sætte sammen med andet tøj. Ærmerne er gråmelerede og alt i alt giver dette et super godt spil og flot udseende.

 

Brug den sammen med en sort buks, en sort nederdel eller blot et par flotte sorte strømper eller gamacher/leggings. Tunika kjolen vil være lige flot om du vælger en pæn sko eller en rå støvle - og det giver dig flere forskellige muligheder for at ændre på din stil og udstråling.

 

En skøn kjole nu til efterårets og vinterens fester. 

 

Materialet er 100% polyester og kjolen skal vaskes for sig selv de første par gang du vasker den - idet der kan være overskudsfarve i kjolen. Vask den altid med vrangen ud og altid med lignende farver. Kjolen er meget let og i fint stof, så den er faktisk også let lige at skylle op i hånden - og altså egentlig unødvendigt at køre den i maskinvask.

 

Se andre flotte tunikaer her.


Før 699,00DKK
Pris 99,00DKK
Flere billeder
1320312069_rødsortryg.JPG