Tak fordi du besøger LACARLA.

LACARLA har desværre måttet lukke af helbredsmæssige årsager.

Tak til alle søde og trofaste kunder igennem årene.


Warning: getimagesize(/var/www/lacarla.dk/public_html/components/com_redshop/assets/images/product/1320311946_gr.JPG) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/lacarla.dk/public_html/administrator/components/com_redshop/helpers/images.php on line 113
Criterium - TILBUD - enkel grå med fine detaljer

Criterium - TILBUD - enkel grå med fine detaljer

Du skal logge ind for at skrive anmeldelse

Beskrivelse

Denne tunika er ligenu på udsalg, så skynd dig! 

 

Super anvendelig tunika kjole fra norske Criterium, som laver de skønneste og sødeste detaljer. Denne tunika kjole er helt enkel og alligevel har den små detaljer, som man lægger mærke til. Eksempelvis at alle syninger er lavet med sort, som passer flot til den gråmelerede farve, som tunika kjolen har. 

 

En dejlig tunika kjole til hverdag, og flot både med bukser, nederdel eller strømper/gamacher eller leggings.

 

Hvis du styler den med et flot sort tørklæde og med en høj sko, så kan den absolut også bruges til en festlig aften - og på den måde bliver den meget anvendelig da den så både er til hverdag og fest. Alt kan jo styles, så det kan bruges til begge dele! Og denne tunika kjole er let at style.

 

Læg mærke til at den er skåret asymetrisk - endnu en flot detalje.

 

Kjolen er syet i materialet 45% viscose, 5% elasthan og 50% acryl. Den kan naturligvis vaskes i maskinen og husk max 40 grader! Vask altid med lignende farver, og lad den ALTID ligge og tørre.

 

Se andre flotte kjoler/tunikaer fra E-senz og Criterium


Før 399,00DKK
Pris 99,00DKK
Flere billeder
1320311922_gråryg.JPG